Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Tårtkalas och hockey

Publicerad 2016-11-30 11:50:29 i Ishockey,

Tisdag kväll och tårtkalas på Teleborg. Gode vännen Patrik fyller 50 år idag och firade med tårtkalas i kvarterslokalen. Tre sorters tårta och spettekaka därtill. Firande som det anstår en skåning. Röglemössa fanns i ett av de paket som öppnades (dock ej från oss).
 
Parallellt med förberedandet för detta tårtkalas hade Pernilla återigen vunnit biljetter till Växjö Lakers match - och matchen inträffade samtidigt som kalaset. Därför erbjöds Roland och Simon inta publikplats och sköta hejandet. Vilket de gärna gjorde. 2-2 efter full tid, straffseger för Färjestad till slut. Men en poäng är bättre än ingen.

Julskyltning

Publicerad 2016-11-28 10:00:00 i Allmänt,

Årets julskyltning besågs i Växjö. Lotter köptes, skyltfönster skådades, gutefåret Emil klappades, glögg smakades och julmusik hördes. Lite kyliga vindar, precis som det ska vara. En god början på årets adventsfirande.

Lördag inför advent

Publicerad 2016-11-26 20:12:29 i Allmänt,

Lördag med sovmorgon. Fredagskvällens glöggprovning tog ut sin rätt. Men oj vad vi skrattade. Fina människor, tio sorters glögg, tre sorters korv och massor av skratt.

Lite adventsförberedelser stod på programmet. Dammsugning, tvätt och kontroll av ljusstakar och stjärnor. Stora projektet pepparkaksbak sattes igång. Oskar kavlar och väljer figurer. Pernilla passar ugnen. Ett perfekt team.

På eftermiddagen satte vi fram alla ljusstakar och stjärnor i fönstren och när kyrkklockorna slagit sex och ringt in det nya kyrkoåret tände vi det första ljuset i adventsljusstaken. Hej och välkommen advent 2016.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela