Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Firande på stortorget

Publicerad 2018-04-24 13:03:37 i Allmänt,

Efter att Pernilla jobbat klart åkte vi nästan direkt mot Växjö. Att vara en del av det fortsatta SM-guldsfirandet var något vi trots lite trötthet valde att prioritera. Solen sken mellan molnen och massor av människor var på väg mot torget när vi hittade en bra parkering. På promenaden dit mötte vi Roland och Britta. Vi köpte varsin hamburgare att äta på stående fot för nån kvällsmat i övrigt hanns inte med. På stortorget var vi och cirka 20 000 andra människor. Många i orange så klart. Eller i de  Musik från scenen, upprop av alla ledare och spelare, intervjuer, tal och mer musik. På det hela taget ett hejdundrande firande. Efter en stund på plats mötte vi även Sus, Terje och Simon. Mycket trevligt. Vi köpte också varsin guldtröja att stoltsera med under denna i övrigt gråa tisdag.
Oskar Janners foto.
 

SM-guuuuuld och Finnveden

Publicerad 2018-04-23 15:24:34 i Allmänt, Ishockey,

Vilken söndag vi fick uppleva. Finnvedens körförbunds årliga sångarhögtid. Denna gång i Rydaholms kyrka, för första gången någonsin. En eftermiddag med repetition, musikgudstjänst kl 17 och därpå följande samkväm med middag, årsmöte och gofika. Alltihop avslutat med Vintern rasat ut, på tröskeln till Sockenstugan.
 
Oskar Janners foto.
Pernilla Janners foto.
Parallellt med detta följde vi eftermiddagens viktigaste match. Den fjärde matchen i finalspelet om SM-bucklan i ishockey. Elias Pettersson show och ett grymt spel av resten resulterade i 0-5 i matchen, 20-1 på fyra matcher och en efterlängtad SM-seger till Växjö Lakers. Tack för en grym säsong, grattis till segern, vi ses till hösten. Om man nu inte ska fira på stortorget i Växjö ikväll förstås.
SHLs foto.
 

Till Målaskog

Publicerad 2018-04-20 21:17:06 i Resor och utflykter,

Fredag kväll och vi bestämde oss för att göra utflykt till Målaskogsberg. Det blev bra. 
Kvällspromenad. Picknick i ryggsäcken. Solsken. Blåsippor. Grodor. Vitsippor. Fin fredag. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela