Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Grattis Anne-Lina

Publicerad 2017-02-28 08:52:47 i Allmänt,

Från oss på Hillsro skickar vi massor av grattiskramar till världens bästa Anne-Lina.
Hoppas att din dag blir precis så som du vill ha den!
 
Hurra Hurra Hurra Hurra
Oskar och Pernilla
 
Bildresultat för musiktårta

Fastlagssöndagshelg

Publicerad 2017-02-27 13:52:32 i Allmänt, Resor och utflykter,

En fantastisk helg är över.
 
Hotellövernattning i Kalmar fredag till lördag. God mat på restaurang och på spåret på hotellrummet och så klart hotellfrukost. På lördagen var Pernilla på sammanträde i Mossebo inför stora scoutlägret i somras. Oskar sysslade under tiden med att jaga pokemon, njuta i vårvintersolen, promenera vid Kalmar slott, äta lunch och njuta av livet.
 
Lördag kväll for vi till Rydaholms sockenstuga för kväll med musikquiz och samvaro med kyrkfolk. Pengarna för mat och lotteri gick till fasteinsamlingen som påbörjas i helgen. Direkt hem från musikquiz till mello i tv-soffan. Vi hann inte hem tills det började men Oskars facebook-tråd med kommentarer kunde sättas igång i tid och vi slöt upp i den när vi kommit hem.
 
Söndag förmiddag jobbade Oskar i kyrkan. Kyrkokören sjöng (för första gången under hans ledning) och mässa firades. Kyrkkaffe med sjukt goda semlor, som det anstår en fastlagssöndag.
 
Söndag kväll kom en massa fina människor hem till oss och åt middag, pratade strunt och allvar, åt glass med varm hallonsås, drack kaffe och hade GT-provning. Denna måndag är nämligen Gin & Tonic-monday och vi hade GT-provning med olika sorters gin samt protokollsblad för anteckningar och betyg. Det fanns även (för chaufförer och andra som inte drack gin) en omgång GT-provning med flera sorters Grape Tonic och GodTemplardricka.
 
Idag är det tröttmössa på, men det är det värt.
 

Heja Lakers

Publicerad 2017-02-23 14:45:32 i Ishockey,

Ikväll spelar de flesta lagen i SHL matchen i omgång 46. Växjö är serieledare, och har varit det någon vecka. Väldigt kuligt. Att vinna serien är visserligen inget som ger titlar eller utmärkelser, men det kan ge en lite lättare lottning i slutspelet. Så det vore ju coolt om det blir så.
Idag håller vi tummarna i bortamatchen mot Malmö. Ett Malmö som slåss för att komma upp på plats 6 och slippa playin.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela