Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Lån av guldklimp

Publicerad 2017-01-25 10:45:56 i Allmänt,

I lördags var vi på utflykt till Gekås. Ledig dag och en utflykt kändes som det enda rätta. Det var inte så mycket folk där - vet inte om människorna inte fått januarilönen ännu. Vi handlade lite kläder och lite småsaker åt oss, åt lunch och fikade. Åt familjen Bernlind köpte vi en matta och lite andra saker som "skickebud". Sakerna skulle ju levereras så i söndags kväll var vi hos dem och lämnade alltihop och åt kvällsmat tillsammans. Fint med vänner där man liksom kan vara sig själv över en smörgås och en kopp te.
Lillasyster i familjen växer så det knakar och fyllde 10 månader igår. En otroligt charmig unge, som känns mycket trygg i vår närvaro. Hon satt en lång stund i Oskars knä medan vi tittade på tv, mycket förnöjd. Skulle fota de två tillsammans men lillasyster rynkade ihop hela pannan av blixten. Ett gulligt kort blev det. Hon satt kvar i Oskars knä och så testade vi selfie istället. Någon som hon älskar och helst vill hålla mobilen själv.
Resultat av lån av guldklimp = några fina foton och en kladdig telefon.
 
 

Rimfrost

Publicerad 2017-01-22 09:22:19 i Allmänt,

Söndag morgon och färd mot Rydaholms kyrka. Medan Oskar värmde upp inför högmässan gick Pernilla ett varv på kyrkogården. Rimfrost gör verkligen vackra saker ännu vackrare. 


Helg

Publicerad 2017-01-20 19:00:21 i Allmänt,

Fredagskväll i soffan med goda mackor och te, tända ljus och På spåret. Lite fest med popcorn och god dricka. 

Ledig lördag väntar utan en enda minut inbokad. På söndag jobbar Oskar kl 10 men eftermiddagen är tom. 
Välkommen helgen!

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela