Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Tåg till jobbet

Publicerad 2018-01-31 18:43:00 i Allmänt, Tåg,

Idag blev det kollektivt till jobbet. Pernilla åkte buss fram och tillbaka till Växjö. Oskar åkte buss mellan Ryssby och Alvesta och sen tåg mellan Alvesta och Rydaholm. Framåt kvällningen ska han åka bil hem, efter körövningarna. Penilla tar bilen till körövningen (som är Oskars sista för dagen) och sen blir det gemensam hemfärd. Oskar fotograferade sitt tåg på väg in på perrongen.
 

Dålig, sämre... förkrossande bra!

Publicerad 2018-01-31 09:21:54 i Ishockey,

Så som rubriken ovan lyder, så beskrevs gårdagens hockeymatch i Vida av lokalradion. Vi följde inte matchen på plats utan hemma i soffan via Aftonbladet och hockeyappen.
Växjö-Mora. 2-2 på resultattavlan och 9-25 i skottstatistik efter två perioder. Inget lysande facit för serieledaren mot ett av bottenlagen. Man kan undra vad lagledningen sa till spelarna i andra pausen? Något hände i alla fall inför tredje, för sista 20 minuterna spelar Växjö grym hockey. Vinner skotten med 18-2 och målen med 5-0. Matchen slutar således 7-2 till Växjö. Knepig match...

Helgen slut, måndag igen

Publicerad 2018-01-29 10:49:50 i Allmänt,

Ännu en helg är slut. Oskar har spelat på dop på lördagen och på högmässa på söndagen. I övrigt har det varit ledigt och obokat. En tur till Ljungby för promenad, pokemonjakt och fika på Roddys. En omgång med strykhögen. En rensning av saker i en garderob. En stunds vila och dataspel. Höga poäng från tv-soffans lag i På spåret. Handboll från EM i Kroatien. En bra helg på många sätt.
Nu kör vi ny vecka. Hej måndag och vecka 5!

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela