Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Utflykt till Åhus del 2

Publicerad 2021-03-30 11:24:00 i Resor och utflykter,

Vi bodde alltså på Åhus gästgivargård. Ett gammalt hus men modernt renoverat. Rummet var fint med bjälkar i taket, fönstret var litet men utsikten finfin.
När vi fått vårt rum så vilade vi lite och bodde in oss. Sen gick vi ännu en promenad bland de fina husen. När vi kom tillbaka till rummet så bytte vi om för middag i restaurangen. På bordet stod smör och bröd när vi kom. Från menyn valde vi tupp-bröst med trattkantarellfyllning, tryffelsås och en massa finfina tillbehör. Gott, helt enkelt.
På söndagen inledde vi med hotellfrukost. Nybakta frallor som var ljumma när man skar i dem, färdigbryggt te, goda pålägg, fil och flingor, ägg och kaviar, småvarmt och croassinter. Mums.
Efter frukost lite vila och därefter utcheckning. Vi åkte till Äspets naturvårdsområde för att promenera vid havet. Det blåste kallt men sanden var kritvit och promenaden frisk. Där fanns ett fågeltorn som vi klättrade upp i men utan kikare såg man inte vilka fåglar som var där. En fågelskådare vi mötte hade dock sett årets första sädesärlor. Så våren är på väg!
Lite shopping i ett köpcentrum utanför Kristianstad blev det sedan innan vi styrde kosan norrut.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela