Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Regn och rusk men snart helg

Publicerad 2016-09-30 11:33:00 i Allmänt,

Fredagsfeeling i höstmodell. Löven är gula och röda och gröna om vartannat. Regnet kommer i intervaller, ibland uppehåll, ibland en riktig skur.
Förmiddagen innehöll ett möte med kyrkorådets ordförande och en del pappersarbete. Rekvisitioner KAE - en hel vetenskap för den oinvigde, hantverk för oss som gjort det ett antal gånger. Men nu är alla dokument underskrivna och ska skickas först till revisorn och sen till stiftet.
Vad eftermiddagen på pastorsexpeditionen har att bjuda vet ingen ännu. En storbegravning i kyrkan tvärs över gatan kan vi planera för.
Men snart är det helg och på söndag hoppas vi på uppehåll. Finaste Elvira har önskat sig pokémonutflykt och det ska hon få. Hon längtar, och vi också!

En tur till Kalmar

Publicerad 2016-09-27 12:56:32 i Allmänt,

Denna tisdag innehåller byte av arbetsplatser. Tisdagar är verkligen inte den dag jag är i Växjö oftast men ibland så. Lite sovmorgon först men sen färd till Växjö framåt förmiddagen. Jobb på expen i solskenet under dagen och framåt kvällen väntar en biltur till Kalmar. Inspirationssamtal med föreningarnas styrelser står på programmet. Fina människor att träffa så det ska bli en riktigt kul utflykt.
Bildresultat för kalmar skylt

Storloppis på Tyrolen

Publicerad 2016-09-26 10:00:00 i Resor och utflykter,

Söndag i solsken och en tur till Tyrolen stod på agendan. På denna underbara plats ordnades storloppis. Massor av loppisbord med små och stora fynd. Verkligen allt från dockor till skruv och ljusstakar. Oskar köpte en klarinett och två sångböcker. Pernilla köpte yllevantar och ett tolvpack ägg.
Eftersom platsen andas nostalgi var där flera som tagit ut sina gamla klenoder till bilar en sista gång för säsongen. Oskar hittade sin barndoms bil: en Renault Dauphine Gordini.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela