Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

kall avslutning

Publicerad 2012-05-31 19:28:43 i Allmänt,

Kylig avslutning på maj, utomhus alltså. Fick leta fram den lite tjockare sommarjacken, och strumpor igen. Inomhus är stämningen hjärtlig och varm, har känts så både hemma och på jobbet. Skön känsla.
Firade min namnsdag med bakelser från Roddys ikväll och så hade Oskar köpt lotter i present. Vann ingenting men jag var ju "rik" en stund i alla fall.

Pernilla

alla i Växjö

Publicerad 2012-05-30 12:00:44 i Allmänt,

Alla fyra på Växjö-kontoret på plats samma dag. Brukar betyda kanslimöte och så även denna gång. Avstämning inför sommaren, inför semestrar och läger. Det blir nog bra, det brukar det bli.
Snart lunch och till efterrätt har vi fått hemmagjord budapeststubbe som världens bästa Nina bakat. Nina ska vara tjänstledig under hösten och vi har fått del av hennes "hejdå-fika". Ser mumsigt ut.

P

Tisdag i slutet av maj

Publicerad 2012-05-29 17:55:25 i Allmänt,

Tisdag idag. Jag ägnade hela förmiddagen åt att lösa andras problem. Tog ända till efter lunch innan jag kom till min egen hög. Men det gick bra det också, ganska lugnt för mig och då funkar det ju. Oskar var i Agunnaryd och spelade på begravning - kan man ha prinsessdop en tisdag så kan man ha begravning en tisdag, även om det inte är den vanligaste veckodagen för den typen av kyrkliga handlingar. Barnkören har haft terminsavslutning med glassfest och sommarsånger, snart är det verkligen juni.

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela