Pernilla & Oskar Janner

Stora och små nyheter från Hillsro

Vilken fest!

Publicerad 2018-07-02 12:36:05 i Allmänt,

Vilken fest det blev! Ryssby hotell fylldes av fina människor med nystrukna skjortor och glädjefyllda hjärtan, med paket och blommor i hand. Oskar blev rikligen firad.
 
Maten var supergod, sommarbuffé, tillagad och serverad av Erik och Athena på Ryssby hotell. Tårtan var precis lagom full med vaniljkräm och smälte i munnen. Sångarglädjen var stor i allsångerna och på tipspromenadens frågor svarades så gott man kunde. Inte alla visste att Oskar ville bli mattelärare när han var liten och att nötkakor är en av favoriterna. Lättare var kanske frågan om vilken artist som Oskar har flest skivor av i hyllan.
 
Terje sköt salut och hyllingssånger sjöngs. Solen sken, vädret var perfekt och ballongerna vajade i sommarvinden. Framåt 2230 hade de flesta gått hem men ett litet fint gäng satt kvar ytterligare en timme och pratade och Oskar öppnade några av sina presenter. 
Trötta och lyckliga gick vi hem i sommarnatten. Tack alla ni som var med och firade Oskars 50-årsdag.
 
I Oskars mobil fanns två foton från festen och Pernilla hade lyckats med tre kort. Tur att vår kamera skickades runt och att det fanns många andra som fotade. Har du foton från festen så tar vi gärna del av dem. Dessa kort har vi hittat på facebook...
Susanne Bernlinds foto.
Dag Sandahls foto.
Eva-Britt Karlssons foto.
Susanne Svenssons foto.
Susanne Svenssons foto.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Oskar och Pernilla

Vi är två galningar som bloggar om allt och intet. Vi vill gärna få kommentarer, men inte spam.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela